Gå til hovedindhold

Ansættelse og introduktion

Her kan du læse om departementets ansættelsesproces og vores introduktionsforløb for nye medarbejdere.

Indhold

  Vi har jævnligt ledige stillinger i departementet.

  Ansøgning

  Hvis du er interesseret i en af vores stillinger, sender du en ansøgning gennem vores elektroniske rekrutteringssystem. Du finder link til systemet nedenfor.

  Når ansøgningsfristen på en stilling udløber, indkalder vi hurtigst muligt til samtaler.

  Opgave og samtale

  Når du skal til ansættelsessamtale i departementet, starter du i de fleste tilfælde med at løse en skriftlig, faglig case-opgave, der er målrettet kompetencekravene i stillingen.

  Umiddelbart herefter følger selve samtalen, hvor det typisk er chefen og en eller flere medarbejdere fra kontoret, der deltager. Her taler I bl.a. om din skriftlige opgavebesvarelse, din motivation for at søge stillingen samt din uddannelse og erhvervserfaring. Ansættelsesudvalget fortæller ligeledes om departementet som arbejdsplads, kontorets opgaver og sammensætning samt stillingens indhold.

  I enkelte tilfælde holder vi to samtalerunder til en stilling.

  Din første tid i departementet

  Når du starter som ny medarbejder i departementet, har vi stor fokus på, at du bliver taget rigtig godt imod. Fra første dag får du tildelt en tutor fra dit kontor, som vil introducere dig til arbejdspladsen, vores IT-systemer, dine nærmeste samarbejdspartnere, kontorets arbejdsgange m.v.

  Herudover holder departementet cirka hver anden måned et introduktionsmøde for nye medarbejdere. Her får du mulighed for at møde andre nyansatte kolleger på tværs af kontorerne og få uddybende information om departementets kompetenceudviklingsmuligheder, sociale arrangementer, vores personalepolitik og meget mere.