Gå til hovedindhold

Pressemøde i morgen: Sikre skoleveje på Frederiksberg

Indhold

   

  Trafikminister Jacob Buksti, Frederiksbergs borgmester Mads Lebech samt vejdirektør Henning Christiansen og en flok børnehaveklassebørn giver bolden op til et projekt, der skal give endnu mere sikre skoleveje på Frederiksberg.

  Arrangementet finder sted i morgen, onsdag den 19. september 2001 kl. 11.00, på Skolen på Nyelandsvej, Nyelandsvej 23, 2000 Frederiksberg.

  I forbindelse med arrangementet vil der blive lejlighed til at stille spørgsmål til trafikminister Jacob Buksti, borgmester Mads Lebech samt vejdirektør Henning Christiansen.

  Efter arrangementet vil Frederiksberg Kommune være vært ved et let traktement.

  Projekt sikre skoleveje på Frederiksberg støttes af Vejdirektoratet med 3 mio. kroner over de næste 3 år. Midlerne kommer fra Vejdirektoratets Rådighedspulje. Kommunen bidrager til projektet med samme beløb. Projektet skal realisere en række initiativer, der kan medvirke til at gøre skolevejene på Frederiksberg mere sikre og trygge.

  Trafikminister Jacob Buksti udtaler i den forbindelse:

  - I denne uge er det Miljøtrafikuge. Det er en flot anledning til at fokusere på trafiksituationen for de fremtidige generationer. Alt for mange børn bliver kørt i bil til skole. Det er en udvikling, der er al mulig grund til at få vendt. For i virkeligheden gør vi børnene en bjørnetjeneste med al den bilkørsel. Børn lærer ikke at færdes i trafikken fra bagsædet af en bil. Derfor er det godt at få fokus på, hvordan vi kan give vore børn sikre og trygge skoleveje.