Gå til hovedindhold

Fuldmægtig - der vil være med til at udvikle sin kommende arbejdsplads!

Indhold

  Arbejdsopgaver

  Du bliver en del af departementets Personale- og Sekretariatskontor. Vores opgaver er personaleforhold, kompetenceudvikling, uddannelse, organisation, lønstyring, sekretariatssager, information og intern service, dels for departementet og dels som konsulent for Trafikministeriets mange institutioner.

  Derudover vil du blive koblet på et nyt projekt om digital forvaltning sammen med kolleger fra resten af departementet og Trafikministeriets institutioner.

  Vi har to stillinger ledige, begge fra den 1. december 2002 eller snarest herefter. Den ene er et barselsvikariat.

  Kvalifikationer

  Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse som cand.scient.adm., cand.jur., cand.polit., cand.oecon. eller lignende og et bredt kendskab til offentlig forvaltning, herunder specielt offentlig personaleadministration. Du er fagligt velfunderet og god til at præsentere vanskeligt stof i en sammenhæng – både skriftligt og mundtligt.

  Derudover er du resultatorienteret og ser det som en fordel at arbejde tværfagligt, fordi du ved, hvad der skal til for at nå målet. Sidst, men ikke mindst er du åben, uhøjtidelig og har en positiv indstilling over for forandringer.

  Vi tilbyder

  Du får en arbejdsplads med fagligt dygtige og engagerede kolleger med stor fleksibilitet samt store muligheder for personlig og faglig udvikling i et til tider hektisk miljø. Du ansættes efter overenskomsten for akademikere i staten.

  I Trafikministeriet ønsker vi at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor kvinder og mænd, uanset etnisk baggrund til at søge stillingen.

  Vil du vide mere

  Du er velkommen til at kontakte personalechef Ulla Bach Rosendal på telefon 33 92 43 31 eller fuldmægtig Bente Moeslund Laursen på telefon 33 92 34 66.

  Ansøgning

  Send din ansøgning så vi har den senest den 8. november 2002, kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 46/47 2002.

  Trafikministeriet
  Frederiksholms Kanal 27
  1220 København K

   

  Trafikministeriets vision:

  Mobilitet der skaber værdi
  Trafikministeriet forudser fremtidens mobilitetsbehov – udvikler, formulerer og gennemfører ministerens trafikpolitik – og forener derved den flerhed af hensyn, der indgår i en fremadrettet og tværgående trafikpolitik, så mobilitet skaber stadig mere værdi for samfundet.
  Vi tilbyder attraktive arbejdspladser med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

  Departementets værdier:

  Resultatskabende
  Faglighed
  Loyalitet
  Åbenhed
  Begejstring