Gå til hovedindhold

Ny bestyrelse for Post Danmark A/S

Indhold

   

  Regeringen har i dag besluttet, at adm. direktør Fritz H. Schur på den stiftende generalforsamling i Post Danmark A/S den 28. juni 2002 vælges som formand for Post Danmark A/S’ bestyrelse.

  Samtidig er det besluttet at indsætte direktør Ole Trolle samt koncernøkonomidirektør Hanne Lund, Dyrup A/S, som menige medlemmer i Post Danmark A/S’ bestyrelse.

  -Jeg mener, at der hermed er skabt en bestyrelse, der samlet set vil kunne bidrage konstruktivt til en fortsat positiv udvikling af Post Danmark, der står over for store udfordringer i form af øget liberalisering og konkurrence på postområdet. Netop i forbindelse med overgangen til aktieselskab har vi valgt at fokusere på en handlekraftig bestyrelse, som består af erhvervsfolk, udtaler trafikminister Flemming Hansen.

  Fritz H. Schur er adm. direktør i Fritz Schur Gruppen. Herudover bestrider han en række bestyrelseshverv, bl.a. i SAS-koncernen, Brdr. Klee A/S og NESA A/S. Fritz H. Schur har været medlem af Post Danmarks bestyrelse siden 1995.

  Ole Trolle er tidligere koncerndirektør i FLS Industries A/S, og bestrider i dag en række bestyrelseshverv i  bl. a. Rich. Müller-Fonden, Industriens Realkreditfond og Scania Danmark A/S.

  Hanne Lund har en erhvervsmæssig baggrund fra ISS Securitas og Norsk Hydro Olie A/S og er i dag koncernøkonomidirektør i Dyrup A/S.

  Øvrige hidtidige medlemmer af bestyrelsen næstformand Mogens Bundgaard-Nielsen, direktør Lars Henrik Munch og afdelingschef Per Jacobsen fortsætter i bestyrelsen.