Gå til hovedindhold

Transportministeriet lancerer pjecen "EU-puljer på transportområdet"

Transportministeriet offentliggør i dag pjecen ’EU-puljer på transportområdet – sådan søger du, skridt for skridt’.

Indhold

    EU-støtteordningerne på transportområdet har stor betydning for udviklingen af infrastrukturen og transportsektoren i EU og i Danmark. Flere af de største danske infrastrukturprojekter, såsom Øresundsbroen og Femern-forbindelsen, har modtaget medfinansiering fra EU. Men også i forbindelse med flere mindre projekter spiller EU-puljerne en vigtig rolle for projekternes gennemførelse.

    Ønsket med pjecen er at skabe overblik over EU-puljerne på transportområdet og at lave en ’ansøgningsguide’, der gør selve ansøgningsprocessen lettere. Håbet er, at pjecen kan inspirere til endnu flere danske ansøgninger.

    Pjecen findes i en elektronisk version her på hjemmesiden på den temaside om emnet, der lanceres i forbindelse med offentliggørelsen af pjecen. Nye EU-ansøgningsrunder (calls) inden for de forskellige programmer vil blive offentliggjort på temasiden, når de lanceres i det nye år.

    Ønsker man et eksemplar af pjecen i papirform, kan man sende en mail til fuldmægtig Thomas Rousing-Schmidt på tro@trm.dk.