Gå til hovedindhold

Presseinvitation til statuskonferencen for de strategiske analyser 2012

Pressen inviteres til at deltage i årets statuskonference for de strategiske analyser, hvor temaet er: Prioriteringer og finansieringsmæssige udfordringer for fremtidens infrastruktur

Indhold

  Pressen inviteres til statuskonferencen for de strategiske analyser 2012, som finder sted:

  Mandag den 26. november 2012, kl. 9.30 – 16.00
  på Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

  De strategiske analyser blev igangsat med transportaftalen i 2009 og afsluttes næste efterår. Analyserne skal danne grundlag for den strategiske prioritering af en række af de meget store infrastrukturprojekter, der drøftes i disse år. Det gælder f.eks. nye forbindelser mellem landsdelene, nye vejkorridorer i Jylland og på tværs af hovedstadsområdet samt realisering af Timemodellen for jernbanetrafikken.

  Årets statuskonference sætter fokus på centrale spørgsmål vedrørende prioritering og finansiering af fremtidens infrastruktur, herunder:

  • Hvordan kan vi udvikle fremtidens transportløsninger?
  • Hvordan kan vi finansiere og organisere fremtidens infrastruktur?

  Jeg har inviteret landets borgmestre og regionsrådsformænd, Folketingets Transportudvalg, udenlandske eksperter, forskere og interesseorganisationer på transportområdet til at deltage i debatten.

  Pressen er velkommen til at overvære hele konferencen eller dele af den.

  Tilmelding skal ske til pressechef Jesper Damm Olsen, Transportministeriet, på mail jdo@trm.dk senest fredag den 23. november 2012 kl. 10. 

  Flere oplysninger om de strategiske analyser kan findes på www.trm.dk under temaer.

  Med venlig hilsen

  Henrik Dam Kristensen