Gå til hovedindhold

2014

74 resultater

Afgreningskammer til Sydhavnsmetroen

19. dec 2014

Nyhed

Metroselskabet I/S vil i dag modtage transportministerens godkendelse af de ændringer i anlægget af Cityringen, som er beskrevet i Transportministeriets ”Supplerende VVM-redegørelse over afgreningskammer til Sydhavnsmetroen” og den tilhørende hvidbog.

Trafikselskaber rydder op i rejsekort-problemer

19. dec 2014

Nyhed

Rejsekortets ejere peger på mulige løsninger på 17 problemer, som transportminister Magnus Heunicke og de øvrige transportpolitikere har sat på en oprydnings-liste. Først og fremmest bliver prisen for at glemme check-ud på korte rejser halveret.

Task force skal bremse kabeltyverier

12. dec 2014

Nyhed

Kabeltyverier er et stigende problem, der medfører store gener for pendlerne. Specielt S-banen har været hårdt ramt i år.

Politisk aftale sikrer fortsat færgedrift til både Køge og Ystad

11. dec 2014

Nyhed

Trods svære betingelser for et nyt udbud får bornholmerne stort set uændret færgebetjening, markant lavere godspriser og noget lavere billetpriser. Det vil gavne erhvervslivet, og øen vil bedre kunne tiltrække turister uden for højsæsonen.

40 millioner til supercykelstier og cykelparkering i hele landet

10. dec 2014

Nyhed

Regeringen har sammen med DF, SF og EL udmøntet ca. 40 mio. kr. til at fremme cyklismen i Danmark. De mange millioner går til supercykelstier og cykelparkering og vil styrke forholdene for cyklister i hele landet, så det bliver lettere at tage cyklen i hverdagen.

Lovforslaget for Femern Bælt-forbindelsen er i offentlig høring

28. nov 2014

Nyhed

Femern Bælt-forbindelsen mellem Danmark og Tyskland har netop nået endnu en vigtig milepæl.

Regionaltogstrafikken i Nordjylland overdrages til nordjyderne

21. nov 2014

Nyhed

Regeringen har besluttet at overdrage DSB's regionaltogsdrift i Nordjylland til regionen og Nordjyske jernbaner. Beslutningen er netop blevet tiltrådt af Folketinget Finansudvalg, som har godkendt et aktstykke om sagen.

Analyse: Kortere tilbagebetalingstid på Femern Bælt-forbindelsen

20. nov 2014

Nyhed

For at sikre Folketinget det bedst mulige beslutningsgrundlag for Femern Bælt-forbindelsen har Femern A/S udarbejdet en opdateret trafikprognose og en opdateret finansiel analyse af projektet.

Indsatsen mod social dumping styrkes markant

13. nov 2014

Nyhed

Brud på danske regler om ordentlige arbejdsvilkår er et alvorligt problem i Danmark. Derfor er regeringen, SF og Enhedslisten enige om at opruste i kampen mod social dumping med finanslovsaftalen for 2015. I alt afsættes der 120 millioner kroner til indsatsen i 2015-2018.

Nu får Aalborg også statstilskud til en letbane

13. nov 2014

Nyhed

Med finanslovsaftalen for 2015 er regeringen, SF og Enhedslisten blevet enige om at støtte en ny nordjysk letbane med 830 mio. kr.