Gå til hovedindhold

Kom til en spændende aften i transportens tegn

Transportministeriet slår dørene op for et væld af underholdning og aktiviteter i forbindelse med kulturnatten.

Indhold

  På kun en enkelt aften kan man fredag den 10. oktober komme vidt omkring i transportens verden, når Transportministeriet i forbindelse med kulturnatten slår dørene op til en aften med hygge, underholdning og spændende viden.

  Man kan eksempelvis tage en tur i Trafikstyrelsens køresimulator og se, hvor grønt man kan køre. Tippe en 13’er om Banedanmarks nye signalsystemer. Tage på skattejagt med Vejdirektoratet og løse udfordrende opgaver om veje. Eller få et andet syn på byggeriet af Metrocityringen ved at prøve en gravemaskine. Alt sammen foregår under kyndig vejledning fra ministeriets institutioner. Der er selvfølgelig også mulighed for at høre meget mere om de spændende projekter og nye tiltag, som kommer til at definere den danske infrastruktur fremover.

  Kunne man tænke sig at se ministerkontoret og få en snak med transportministeren, er Magnus Heunicke (S) klar til tage imod interesserede og nysgerrige gæster. Det gør han fra klokken 17:30 og igen fra klokken 19:00.

  Uden for i ministeriets gård er der en perlerække af flotte veteranbiler og andre spændende køretøjer, som både store og små kan nyde synet af. Der bliver også tændt op for bål og ristet skumfiduser.

  Dørene åbner kl. 17, og alle med et gyldigt kulturpas er velkomne helt til klokken 22, hvor kulturnatten i Transportministeriet slutter.

  Transportministeriet har adresse på Frederiksholms Kanal 27F, 1220 København K.

  Læs mere om de mange aktiviteter her