Gå til hovedindhold

Fem fyraftensmøder veloverståede – nu venter stor transportkonference

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt har i den seneste tid afholdt fem velbesøgte regionale fyraftensmøder om vejgodstransport. Forude venter stor konference.

Indhold

  Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt har i de seneste måneder rejst landet rundt for at møde vejgodstransportbranchen til fyraftensmøder. 

  Møderne har været i Hirtshals (15. oktober), Padborg (19. oktober), Vordingborg (2. november), Odense (19. november) og Viborg (30. november) – og de har været velbesøgte af såvel chauffører som vognmænd samt andre interesserede.

  Målet med møderne har for ministeren været at få en åben og konstruktiv dialog med branchen. Samtidig har det handlet om at samle input til en stor konference om vejgodstransportbranchen, som ministeren holder til foråret. 

  - Overalt, hvor jeg er kommet, har jeg mødt engagerede og konstruktive folk fra branchen, som har haft rigtig meget på sinde. Det bekræfter mig i, at det har været tiltrængt og nødvendigt at få en diskussion af branchens vilkår, siger Hans Christian Schmidt. 

  Ministeren ser frem til at møde branchen igen allerede om nogle måneder, når Transport- og Bygningsministeriet er vært for transportkonferencen.  

  - Jeg har fået rigtig mange gode input med mig hjem. Nu skal vi sætte os ned og kigge det her grundigt igennem, og så må vi se, hvad det ender ud med. Men der er ingen tvivl om, at der er nogle helt grundlæggende ting, som der er brug for, at vi kigger på, lyder det fra ministeren.