Gå til hovedindhold
Nyhed

Byggekonference i Odense var en stor succes

Op mod 140 repræsentanter fra byggebranchen var mødt op med højt humør, da transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt satte byggebranchen i stævne til en stor byggekonference i Odense mandag d. 6. juni.

06. jun. 2016

Indhold

  Der var god stemning og ivrig debat i Dok5000 i Odense, da transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt mandag d. 6. juni var vært ved en stor byggekonference.

  Repræsentanter fra hele byggebranchen og fra flere kommuner var mødt op for blandt andet at diskutere, hvordan byggebranchen øger produktiviteten gennem samarbejde, og hvordan branchen får de bedst mulige vilkår for en succesfuld fremtid.

  Der blev blandt andet diskuteret offentlig-private partnerskaber, regelforenkling, og hvordan uddannelsesinstitutioner og virksomheder i fællesskab bliver endnu bedre til at få fat i de unge mennesker, som skal sikre branchens fremtid

  - Det har været en helt fantastisk dag her i Dok5000 i Odense. Jeg må bare sige, at jeg er meget imponeret over det engagement og den store faglighed, jeg oplevede på byggekonferencen, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

  - Jeg har fået mange gode input fra branchen, som jeg vil tage med mig videre i arbejdet med at sikre fornuftige forhold for byggebranchen og dens samarbejdspartnere – blandt andet i arbejdet med at forenkle reglerne på området og med at se nærmere på de mange muligheder, der er i OPP-samarbejder.

  Byggekonferencen markerede dermed afslutningen på den række af fyraftensmøder med byggebranchen, som transport- og bygningsministeren har holdt rundt om i landet i løbet af det seneste halve år.