Gå til hovedindhold

Minister inviterer til fyraftensmøde i Rebild om brune turistskilte

Transport- og bygningsminister Hans Chr. Schmidt afholder den 29. september 2016 fra kl. 17.00 til ca. 19.00 et fyraftensmøde på Comwell Sport Rebild Bakker. Alle interesserede er velkommen.

Indhold

    Mødet vil være startskuddet til arbejdet for det udvalg, han har nedsat i Region Nordjylland. Udvalget skal udvælge de lokale seværdigheder og turistattraktioner, der får lov til at sætte de såkaldte brune turistskilte op langs motorvejene. 

    Udvalgets formand bliver Hans Chr. Maarup (S), tidligere borgmester i Mariagerfjord Kommune. De øvrige udvalgsmedlemmer bliver folketingskandidat Tommy Munk Degn (DF), byrådsmedlem i Rebild Kommune, Olav Juul Gaarn Larsen (V), byrådsmedlem i Læsø Kommune og tidligere folketingsmedlem Birgitte Josefsen (V).

    Udvalget skal dække hele Region Nordjylland. Det vil være bemyndiget til at foretage endelig indstilling til Vejdirektoratet af forslag til de seværdigheder, der skal have mulighed for at opsætte brune turistskilte langs de relevante motorvejsafkørsler.

    Ministeren vil på mødet drøfte den nye ordning med alle interesserede parter i det nordjyske område. Det vil på mødet være muligt at møde udvalget og komme med forslag til, hvilke skilte der skal opsættes, og hvor de skal stå. Når ordningen er trådt i kraft kan der indsendes en ansøgning.

    Deltagelse er gratis, men deltagelse bedes meddelt til Daniel Lee Skriver fra Transport- og Bygningsministeriet på dls@trm.dk senest den 26. september 2016.