Gå til hovedindhold

Ministeren besøger Skive og Herning kommuner

Der er lagt op til en større besigtigelse i det midtjyske, når transportminister Benny Engelbrecht sammen med Radikale Venstres transportordfører Andreas Steenberg i morgen den 11. oktober 2019 besøger flere forskellige infrastrukturprojekter i Skive og Herning kommuner.

Indhold

    Motortrafikvejen i Herning, et møde med erhvervslivet i Skive – og en tur med lastbil fra Haderup til Hagebro. Det er blot nogle af de punkter, der står på transportminister Benny Engelbrechts program, når han fredag den 11. oktober 2019 besøger Skive og Herning Kommuner sammen med Andreas Steenberg, der er transportordfører for Det Radikale Venstre.

    - Det er vigtigt for mig at tale med borgere, borgmestre, lokale politikere og erhvervsdrivende for at høre deres erfaringer med og synspunkter på den transportinfrastruktur, som de møder på godt og ondt i deres hverdag og arbejdsliv. Derfor ser jeg også frem til mit besøg i Skive og Herning Kommuner, hvor jeg får følgeskab af Radikale Venstres transportordfører, som har god og nyttig viden om lokalområdet, fortæller transportminister Benny Engelbrecht.

    Ministeren og ordføreren skal blandt andet møde Peder Christian Kirkegaard, der er borgmester i Skive Kommune, repræsentanter for erhvervslivet i Skive Kommune samt besøge Vejdirektoratets byggeplads i Haderup.

    - Vejinvesteringer er meget vigtig for vores udviklingsmuligheder i Midt- og Vestjylland. Derfor er jeg glad for, at Benny bruger endnu en dag på at lytte på vores ønsker og behov. Jeg håber, det vil medvirke, at vores ønsker kommer med i en kommende aftale om investeringer, siger transportordfører Andreas Steenberg.