Gå til hovedindhold
Job og karriere

En del af en større helhed

I departementet har vi et tæt samarbejde - ikke kun på tværs af kontorerne, men også med vores mange kolleger og samarbejdspartnere i bl.a. Bygningsstyrelsen, Vejdirektoratet, Banedanmark, Trafikstyrelsen, DSB, Metroselskabet og Naviair.

26. sep. 2022
En flok mennesker sidder ved et stort mødebord med deres papirer og en skærm for enden af lokalet.

Indhold

  Forskellige faggrupper

  Som medarbejder i departementet bliver du en del af en stor koncern med kollegaer fra forskellige faggrupper og specialistområder. Forskelligheden giver mulighed for nye indsigter og måder at tilgå opgaver på. Derfor prioriterer vi at sparre med hinanden på tværs af opgaver.

  Samarbejdet på tværs

  Vi har et tæt samarbejde - ikke bare på tværs af kontorerne, men også med vores mange kolleger og samarbejdspartnere i bl.a. Bygningsstyrelsen, Vejdirektoratet, Færdselsstyrelsen, Trafikstyrelsen og Banedanmark.

  I Transportministeriet bliver du en del af en stor koncern, hvor du vil interagere med kollegaer fra styrelserne i forbindelse med dine projekter og sager.

  Derudover samarbejder vi bredt med selskaber og interesseorganisationer på vores område og med den øvrige centraladministration, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dit professionelle netværk.