Gå til hovedindhold
Job og karriere

William, student i HR

Rejsen som studerende og studentermedhjælper

26. sep. 2022
William Contreras Hegnby, student i HR

Indhold

  "Jeg har altid haft en kæmpe interesse i at forstå, udvikle og hjælpe mennesker, hvilket måske kommer af, at jeg ofte prøver også at forstå mig selv og andre. Denne interesse arbejder jeg med hver dag, og jeg er taknemmelig for den tillid, jeg er blevet mødt med."

  Ansvar og udfordringer

  ”Jeg har altid været sulten efter udfordringer, des større des bedre. Det er også en af årsagerne til, hvorfor jeg trives i mit job. Jeg har en bred opgaveportefølje, og så får jeg lov til at drible med opgaverne selv. Jeg har blandt andet været med til at udvikle og implementere departementets employer branding strategi. Det var vildt spændende at være en del af, og jeg har lært en masse."

  "Jeg har eksempelvis lært, hvor meget jeg stadig har at lære; vigtigheden bag gode og inspirerende kollegaer samt vigtigheden af en klar kommunikation.”

  William fremlægger en sag

  En arbejdsplads med tillid

  ”Det kan være svært at udvikle sig selv personligt og fagligt, hvis man aldrig bliver givet tilliden til at udføre udfordrende og spændende projekter og opgaver. Derfor er jeg virkelig taknemmelig for den tillid, jeg er blevet givet, for det har gjort, at jeg har kunnet prøve kræfter med opgaver, som ikke bare er spændende, men som også er med til at opbygge min faglige profil og mine evner.”

  Teori og praksis

  ”Jeg tror, at mange studerende kan relatere til det faktum, at studiet til tider kan virke løst, og at der er visse områder, der er svære at sætte i en reel kontekst, som giver mening. Jeg har i den grad følt det, men mit job i departementet har givet mig en kontekst, som jeg kan sætte min teori ind i. I den konstellation har mine kollegaer også spillet en central rolle, da de næsten altid er villige til at diskutere mine mange ideer eller forslag. Jeg er også begyndt at inddrage mine oplevelser fra departementet i diverse diskussioner på uddannelsen, hvilket er utroligt gavnligt for min egen forståelse af forskellige problemstillinger.”

  Det sociale spiller en stor rolle

  ”Jeg ved, at det er vigtigt for departementet, at nye medarbejdere falder godt til – ikke kun fagligt, men også socialt. Siden min start har jeg på trods af distancen set og snakket med alle mine kollegaer, til hygge efter arbejde, kaffemøder og individuelle introduktionsmøder, hvilket har været enormt rart. Derudover var vi fornylig på kontorseminar, hvilket var nogle utroligt gavnlige dage fagligt – og så også nogle sjove og hyggelige dage. Det er jo altid sjovt at se sine kolleager uden for arbejdskontekst.”

  Gruppefoto af HR