Gå til hovedindhold

2016

140 resultater

Minister sætter skub i nyt initiativ for veteraner

16. dec. 2016

Nyhed

Ole Birk Olesen har som ny transport-, bygnings- og boligminister uddelt 6 mio. kr. til forsøg med bedre integration af veteraner i lokalområder bl.a. gennem etablering af mødesteder og sociale tilbud.

Danmark får ny national cykelrute i international topklasse

16. dec. 2016

Nyhed

Regeringen (V, LA og K) er i dag blevet enig med Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti om at give 8 mio. kr. til en styrkelse af de nationale cykelruter.

Bred politisk aftale om undersøgelser af nye store vejprojekter

14. dec. 2016

Nyhed

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået aftale om igangsættelse af undersøgelser af ny midtjysk motorvej og Hillerødmotorvejens forlængelse.

Særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligministeren

14. dec. 2016

Nyhed

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har ansat Frederik Wiedemann som særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen med virkning fra 9. januar 2017.

Invitation til pressemøde

13. dec. 2016

Nyhed

Regeringen kommer nu med sit udspil til, hvordan fremtidens taxilovgivning skal se ud.

Regeringen vil fremtidssikre taxibranchen

13. dec. 2016

Nyhed

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA), erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) har på et pressemøde i dag præsenteret regeringens udspil til fremtidens taxilovgivning.

Tysk forsinkelse af miljøgodkendelse på Femern Bælt-forbindelsen

12. dec. 2016

Nyhed

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har mandag deltaget i møder i dansk-tysk transportkommission og om Femern Bælt-forbindelsen.

Ny transportminister inviterer pensionskasser til at bygge infrastruktur

05. dec. 2016

Nyhed

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen har i dag afholdt et møde med en række pensionsselskaber samt private og lokale aktører om at øge brugen af OPP, når staten bygger infrastruktur.

Transportminister til rådsmøde i Bruxelles: Vigtigt med et stærkt EU-samarbejde om grænseoverskridende infrastruktur

01. dec. 2016

Nyhed

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) drøftede i forbindelse med rådsmødet bl.a., hvordan EU’s finansieringsinstrumenter kan være med til at hæve niveauet for både offentlige og private investeringer i transportinfrastrukturprojekter.

25 udsatte boligområder på årets ghettoliste

01. dec. 2016

Nyhed

I dag offentliggøres den årlige ghettoliste. Igen i år er der 25 almene boligområder på listen fordelt på 16 kommuner. Fire af de 25 områder på årets ghettoliste er nye, mens fire områder, som var med på sidste års liste, er udgået.