Gå til hovedindhold

Særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligministeren

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har ansat Frederik Wiedemann som særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen med virkning fra 9. januar 2017.

Indhold

    Frederik Wiedemann vil varetage rådgivning af ministeren og deltage i ministeriets presse- og informationsarbejde.

    - Jeg glæder mig meget til at blive rådgiver for ministeren. Det er en sjælden mulighed for at arbejde med politiske beslutninger på nærmeste hold, siger Frederik Wiedemann.

    - Jeg synes, transport-, bygnings- og boligområdet er særlig interessant, fordi det udgør noget af vores vigtigste infrastruktur. Hvordan vi bor og bevæger os selv og vores varer rundt er centralt for vores velstand og velbefindende. Det er samtidig et område, der kræver mange ressourcer og tunge investeringer, så der er meget på spil for både samfundsøkonomien og den enkelte borger.

    Frederik Wiedemann er 45 år, cand.polit. og kommer fra en stilling som digital direktør på Politiken. Han har været embedsmand i Finansministeriet og Statsministeriet og direktør i flere digitale virksomheder. Han er desuden medstifter af tænketanken CEPOS og konsulentvirksomheden ReD Associates, hvor han har været partner og direktør.

    For yderligere oplysninger kontakt Frederik Wiedemann på telefon 28 88 88 18.