Gå til hovedindhold
Nyhed

Vinderne af Kulturnattens tegnekonkurrence er fundet

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt havde æren af at uddele præmierne til de tre stolte vindere af Bygningsstyrelsens tegnekonkurrence, som fandt sted på Kulturnatten i ministeriet.

03. feb. 2016

Indhold

    Det var tre stolte vindere, der mødte op i departementet for sammen med deres familier at modtage præmierne for at have vundet Bygningsstyrelsens tegnekonkurrence, hvor der var tre temaer inden for ministeriets arbejdsområder: transport, bygninger og minister. 

    Transport- og bygningsministeren fortalte, at det havde været svært at vælge blandt de mange indleverede tegninger, så Alfred på 9 år, Frederik på 7 år og Astrid på 15 år havde grund til at være stolte af deres tegninger.

    Over en sodavand i ministerkontoret fik ministeren bl.a. lejlighed til snakke med vinderne om deres erfaringer med den kollektive transport i Hovedstadsområdet, hvor de alle boede. Han fik også fortalt lidt mere om en ministers hverdag - og at det er hurtigere at gå fra ministeriet til Folketinget fremfor at køre i bil.

    Alle tre modtog deres originale vindertegning i en indrammet udgave, en medalje og en kopi af deres tegning i den store størrelse, som nu også pryder plankeværket i Frederikholms Kanal, der skjuler en af Bygningsstyrelsens mange byggepladser.

    Nedenfor ses de tre vindere ved deres respektive tegninger, som de nu kan ses på plankeværket ud for Frederiksholms Kanal 27 i København.