Gå til hovedindhold

Invitation til konference om mobilitet for fremtiden

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen inviterer til en konference den 13. marts 2018, hvor det vil være muligt at få indsigt i ekspertgruppen Mobilitet for fremtidens rapport, som skal danne grundlag for en mere politisk diskussion om fremtidens transport. Tilmelding er påkrævet.

Indhold

  Selvkørende biler, førerløse tog, deleøkonomi, urbanisering samt ændrede adfærds- og familieformer er blot nogle af de elementer, der skal tages højde for, når fremtidens transport skal planlægges. 

  Derfor nedsatte Ole Birk Olesen i juni 2017 en ekspertgruppe med det formål at rådgive om den teknologiske udviklings implikationer for de kommende års transportpolitiske beslutninger.

  I forbindelse med offentliggørelse af ekspertgruppens arbejde inviterer ministeren til en konference om mobilitet for fremtiden. Formålet med konferencen er at få et indblik i ekspertgruppens rapport og mere generelt at tage en politisk diskussion om fremtidens transport på et fagligt funderet grundlag.

  Ministeren håber, at alle dele af transportbranchen og alle øvrige interesserede vil deltage i konferencen, som finder sted på:

  Tivoli Hotel & Congress Center, 
  Arni Magnussons Gade 2, 1577 København K,
  tirsdag den 13. marts 2018 kl. 13.00-17.00

  Tilmelding sker efter først til mølle princip. Tilmelding skal ske senest onsdag den 21. februar 2018 på ekspertgruppen@TRM.dk.