Gå til hovedindhold

DSB sætter salg af Orangebilletter på pause i påsken

I lyset af opfordringerne til at blive hjemme i påsken sætter DSB salget af Orange-billetter på pause i den pågældende periode.

Et hvidt tog holder på en perron. I forgrunden ses mennesker gå forbi.

Indhold

    Alle danskere opfordres på det kraftigste til - også i påsken - at udvise ansvarlighed, udsætte familiebesøgene og lade være med at tage på sightseeing rundt omkring i landet.

    Det er en opfordring, som DSB gerne vil være med til at understøtte.

    DSB udbyder primært Orange-billetprodukter (DSB Orange og Orange Fri) på afgange, hvor der ikke er så mange passagerer.

    Billettypen er således rettet mod passagerer, der har mulighed for at tilrettelægge rejsen efter prisen – det vil sige rejsende, hvor tidpunktet for rejsen ikke er afgørende. Derfor er der i særlig grad tale om et produkt rettet mod fritidsrejsende. Og for at understøtte myndighedernes opfordringer sætter DSB salget af Orange-billetter på pause i påsken.

    - DSB bruger normalt Orange-billetterne til at fylde togene op, og det er ikke ønskeligt i den alvorlige situation, vi står i, hvor det er vigtigt, at vi holder afstand til hinanden. Derudover er det et fritidsrejseprodukt, og da fritidsrejser frarådes, bakker jeg fuldt op om, at DSB har besluttet at sætte billettypen på pause i påsken, siger transportminister Benny Engelbrecht.