Gå til hovedindhold

Togkontrakter-artikler

8 resultater

Midt- og Vestjylland samt Svendborgbanen

18. mar. 2024
Artikler

Transportministeriet og GoCollective (tidligere konsortiet Arriva Danmark A/S og Arriva Tog A/S) indgik 4. februar 2019 aftale om togtrafikken i Midt- og Vestjylland samt på Svendborgbanen. Trafikken køres af GoCollective.

Et Arriva-tog i retning mod Herning holder ved en station

Kontrakt med DSB

15. dec. 2023
Artikler

DSB og Transportministeriet har indgået en ny kontrakt om trafik udført som offentlig service for perioden fra den 15. december 2023 til den 10. december 2033.

DSB-tog holder på Københavns Hovedbanegård, imens passagererne går ombord.

Togtrafikken mellem Skjern og Holstebro

02. aug. 2022
Artikler

Der blev den 7. september 2018 indgået aftale mellem Transportministeriet og Region Midtjylland om overdragelse af trafikkøberansvaret for togtrafikken på strækningen mellem Holstebro og Skjern via Vemb.

Desiro-tog, der holder ved en station

Regionaltogstrafik mellem Skørping og Frederikshavn

04. apr. 2022
Artikler

Der blev den 29. november 2021 indgået aftale mellem Transportministeriet og Region Nordjylland om at videreføre aftalen om Region Nordjyllands trafikkøberansvar for strækningen mellem Skørping og Frederikshavn.

Tog, der kører på skinnerne i Nordjylland

Togtrafikken mellem Køge og Roskilde

08. okt. 2021
Artikler

Der blev den 19. marts 2018 indgået aftale mellem Transportministeriet og Region Sjælland om, at trafikkøberansvaret for strækningen mellem Køge og Roskilde overdrages til Region Sjælland.

Passagerer er ved at stige ind og ud af et tog

Øresundstogtrafikken

08. okt. 2021
Artikler

Der blev den 24. august 2018 indgået aftale mellem Transportministeriet og Skånetrafiken om, at trafikkøberansvaret for strækningen mellem den dansk-svenske landegrænse og København H (eller Østerport St.) overdrages til Skånetrafiken.

Aftalen om overdragelse af trafikkøberansvaret underskrives på Malmø Station