Minister møder transportbranchen til fyraftensmøder

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt afholder i efteråret en række regionale fyraftensmøder med vejgodstransportbranchen. De første møder er torsdag d. 15. oktober i Hirtshals og mandag d. 19. oktober i Padborg.

Foto: René Strandbygaard

15. oktober 2015

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt tager i den kommende tid rundt i landet for at mødes med den danske vejgodstransportbranche til en række fyraftensmøder. For ministeren handler det om at få en åben og konstruktiv dialog med branchen. 

- Det er vigtigt at komme ud af kontoret og ud til virkelighedens eksperter, og jeg håber at møde så mange som muligt med en oprigtig interesse for transportområdet. Vi skal arbejde sammen om at styrke branchen til gavn for Danmark, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

Transport- og Bygningsministeriet har arrangeret møderne i samarbejde med lokale aktører fra branchen - og møderne vil blive afholdt i løbet af efteråret.   
  
- Et godt samarbejde med transportbranchen er altafgørende. Gennem en styrket dialog kan vi opnå en fælles forståelse af de opgaver, som ligger forud. Og forhåbentlig også idéer til, hvordan vi kan handle på dem, siger Hans Christian Schmidt. 

De regionale møder bliver udgangspunktet for en større transportkonference, som Transport- og Bygningsministeriet planlægger til afholdelse i foråret 2016.

Det første fyraftensmøde afholdes torsdag den 15. oktober i Nordsøen Forskerpark, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals og er arrangeret i samarbejde med blandt andre adm. direktør og vognmand Jesper Bundgaard Madsen, Vendelbo Spedition A/S, Hjørring. Mobil: +45 30 65 17 30

Det andet fyraftensmøde afholdes mandag den 19. oktober  i Padborg ved FDE Centret, Lyren 1, 6330 Padborg og er arrangeret i samarbejde med blandt andre direktør i H.P. Therkelsen, Mogens Therkelsen. Mobil +45 40 28 14 54

Det øvrige tre fyraftensmøder bliver afholdt den 2. november i Vordingborg, den 19. november i Odense og den 30. november i Viborg. Nærmere detaljer følger.