Gå til hovedindhold

Dialog og samarbejde på dagsordenen i byggebranchen

Hans Christian Schmidt tager i den kommende tid rundt i landet for at mødes med den danske byggebranche til fem regionale fyraftensmøder.

Indhold

  Debat og dialog. Udfordringer og muligheder. Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt afholder i den kommende tid en række uformelle fyraftensmøder rundt omkring i hele landet for at lære byggebranchen bedre at kende. 

  Formålet er at høre, hvad der rører sig i den samlede branche og møde alle dele af branchen lige fra arkitekter, producenter, entreprenører, håndværksmestre til svende, arbejdsmænd og lærlinge. 

  I forbindelse med hvert møde vil fem forskellige dele af branchen bidrage med deres perspektiv på fremtidens muligheder og udfordringer, og efter oplæggene vil der være plads til debat.

  Som opfølgning på møderne planlægger ministeren også allerede at afholde en stor byggekonference, hvor de gennemgående temaer fra møderne vil blive drøftet og debatteret.

  - Byggeriet er en vigtig branche for det danske samfund og beskæftiger 6 pct. af arbejdsstyrken. Derfor er der brug for, at vi arbejder sammen om at styrke byggeriet og skabe mulighederne for, at der kommer gang i væksten i hele landet.

  - Jeg ser frem til at møde byggebranchen og få nogle gode og konstruktive input til det videre arbejde, og jeg håber, at vi kan stå sammen om at finde tidens nødvendige løsninger og gribe fremtidens muligheder, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt


  Møderne bliver afholdt på følgende dage: 17. februar i Aalborg, 18. februar i Skanderborg, 3. marts i Slagelse, 31. marts i Odense og 4. april i Haderslev

  Pressen er meget velkommen til at dække arrangementerne og interviewe ministeren og relevante aktører før og efter de lukkede møder.