Gå til hovedindhold

Minister inviterer til fyraftensmøde i Transport- og Bygningsministeriet om brune turistskilte

Transport- og bygningsminister Hans Chr. Schmidt afholder den 13. oktober 2016 fra kl. 17.00 til ca. 19.00 et fyraftensmøde i Transport- og Bygningsministeriets mødecenter. Alle interesserede er velkommen.

Indhold

    Mødet vil være startskuddet til arbejdet for det udvalg, han har nedsat i Region Hovedstaden. Udvalget skal udvælge de lokale seværdigheder og turistattraktioner, der får lov til at sætte de såkaldte brune turistskilte op langs motorvejene. 

    Udvalgets formand bliver Bo Vesth (V), byrådsmedlem i Egedal Kommune. De øvrige udvalgsmedlemmer bliver Kirsten Jensen (S), viceborgmester i Hillerød Kommune, Walter Christophersen (DF), viceborgmester i Halsnæs Kommune samt Erik Mollerup (V), viceborgmester i Rudersdal Kommune.

    Udvalget skal dække hele Region Hovedstaden. Det vil være bemyndiget til at foretage endelig indstilling til Vejdirektoratet af forslag til de seværdigheder, der skal have mulighed for at opsætte brune turistskilte langs de relevante motorvejsafkørsler.

    Ministeren vil på mødet drøfte den nye ordning med alle interesserede parter i Region Hovedstaden. Det vil på mødet være muligt at møde udvalget og komme med forslag til, hvilke skilte der skal opsættes, og hvor de skal stå. Når ordningen er trådt i kraft kan der indsendes en ansøgning.

    Deltagelse er gratis, men deltagelse bedes meddelt til Daniel Lee Skriver fra Transport- og Bygningsministeriet på dls@trm.dk senest den 10. oktober 2016.