Gå til hovedindhold

Boligministeren besøger alle landets BL-kredse

Det er boligminister Kaare Dybvad Beks ønske at møde repræsentanter fra forskellige dele af det danske boligsystem; lige fra beboere og frivillige til boligdirektører og boligopkøbere. I den forbindelse indleder ministeren i dag en besøgsrække hos landets BL-kredse for også at skabe en tæt dialog med de lokale kredsrepræsentanter i BL – Danmarks Almene Boliger.

Indhold

    Der er lagt op til en større turné rundt i Danmark, når boligminister Kaare Dybvad Bek i løbet af det næste halve års tid vil besøge landets 11 BL-kredse. I dag indleder ministeren besøgsrækken i Gadelandet/Husumgård i Brønshøj, der er BL’s 1. kreds.

    - Vi skal have skabt mere blandede byer og bydele i Danmark, hvor forskellige boligformer ligger side om side, og hvor vi møder andre mennesker i vores boligområde, som ikke ligner os selv. Det er afgørende, hvis vi skal lykkes med at skabe et Danmark, hvor vi får positivt gavn af vores forskelligheder – og ikke lader os skræmme af dem. BL-kredsene bidrager til den udvikling i den almene boligsektor, og derfor ser jeg meget frem til at indlede en tættere dialog med landets kredsmedlemmer, fortæller boligminister Kaare Dybvad Bek.

    Under dagens besøg vil ministeren blandt andet få en rundvisning i Gadelandet/Husumgård, hvorefter turen fortsætter til Sjælør Boulevard, hvor ministeren vil drøfte ambitionen om mere blandede byer og boligområder med kredsens repræsentanter. Såvel Gadelandet/Husumgård som Sjælør Boulevard er en del af BL’s 1. kreds.