Gå til hovedindhold

Minister møder byggebranchen til fyraftensmøder

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt tager efter nytår rundt i landet til fem fyraftensmøder for byggebranchen. Ministeren ønsker at mødes med branchen for at høre, hvad der rører sig inden for byggeriet.

Indhold

  Fyraftensmøderne vil være af to timers varighed med korte oplæg fra lokale repræsentanter inden for byggebranchen med efterfølgende debat. Ønsket er, at møderne skal have så bred repræsentation som muligt, så ministeren får et indblik i den samlede branche – alt fra producenter, entreprenører, håndværksmestre til svende, arbejdsmænd og lærlinge.

  Transport- og Bygningsministeriet er i fuld gang med at arrangere fyraftensmøderne, som vil finde sted i henholdsvis Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland samt på Fyn og Sjælland.

  Nærmere information om datoer og præcis lokalitet for de forskellige møder følger senere.

  Til brug for møderne vil Transport- og Bygningsministeriet gerne have forslag til mulige regionale oplægsholdere. Forslagene skal indeholde kontaktoplysninger på oplægsholder og temaet for oplægget. 

  Input skal sendes til Sara Marie Brogaard (smb@trm.dk) og Natascha Krogager Carlsson (nkc@trm.dk) senest mandag den 4. januar 2016.

  Transport- og bygningsministeren ser frem til at høre om branchens udfordringer og forslag til nye løsninger.