Gå til hovedindhold

Presseinvitation

Ministermøde i Rødby fredag den 25. august kl. 11.00.

Indhold

    Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen mødes med sin kollega i Slesvig-Holsten, delstatsminister for økonomi, transport, beskæftigelse, teknologi og turisme, Dr. Bernd Buchholz.

    Mødet finder sted i Rødbyhavn fredag d. 25. august 2017. De to ministre vil på mødet drøfte en række sager af fælles interesse. Det gælder ikke mindst den faste forbindelse over Femern Bælt.

    Pressen inviteres til at følge med de to ministre rundt fra Gl. Badevej 13 i Rødby kl. 11.00, når de skal besigtige en del af det område, hvor den kommende tunnelelementfabrik skal ligge, og hvor den kommende Femern Bælt-forbindelse føres i land. I forlængelse af besigtigelsen vil der være et kort pressemøde kl. 11.30 til 11.50, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de to ministre.

    Interesserede medier bedes melde deres ankomst på forhånd – for danske mediers vedkommende til pressemedarbejder Line Leonhard fra Transport-, Bygnings- og Boligministeriet på tlf.: +45 7226 7034

    For tyske mediers vedkommende kontaktes Harald Haase fra Slesvig-Holstens ministerium for økonomi, transport, beskæftigelse, teknologi og turisme på tlf.: +49 431 988 4419